PRIMARIA COMUNEI MAIA

Judetul Ialomita

PROIECTE INVESTITIONALE

  • Apa si canalizare: In prezent, in localitatea noastra, investitia privind alimentarea cu apa si canalizare este in curs de derulare, respectiv in faza de dupa aprobarea studiului de fezabilitate, urmand a fi acordata finantarea pentru trecerea la implementarea propriu-zisa a investitiei.
  • Acces la cai de comunicatii: Localitatea are acces la drumul national E 60 care despart 30 km. La drumul national Urziceni - Ploiesti situat la circa 15 km. Infrastructura locala necesita lucrari de modernizare si imbunatatire in special pe ruta Maia - Adancata. Comuna este situata la 100 km. de municipiul resedinta de judet, la 50 km. de municipiul Bucuresti si la circa 30 km de municipiul Urziceni. Localitatea este racordata la o centrala telefonica automata fiind  conectati un numar de 300 de abonati, telefonia mobila castiga teren in ultimul timp, iar locuitorii au acces la programele oferite de catre o firma de cablu TV care intentioneaza si introducerea internetului in paralel cu programele TV.
  • Baza sportiva: Localitatea noastra dispune de o baza sportiva modernizata in cursul anului 2006, complet imprejmuita, baza sportiva pe care atat tinerii, dar in special echipa locala de fotbal care activeaza in Liga a IV-a isi disputa meciurile de pe teren propriu.

Fisiere: